Bassin Maastricht | ART & CULTURE
413
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-413,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

VORMSTOF

Nergens is de combinatie werken en genieten zo optimaal aanwezig als bij Vormstof. Vormstof maakt o.a. toegepaste producten waarin zij hun ultieme grens in opzoeken en staan voor erfgoedinspiratie porselein Maastricht. Zij hopen dit in stand te houden met workshops, cursussen en demonstraties.

Educatie in hoogwaardig hard porselein. Het materiaal waar Maastricht bekendheid mee verwierf. Co-creatie met vormgevers en betrokkenen. Op een van de mooiste plekjes van Maastricht aan de oude haven. Ontdek Vormstof en neem gerust een kijkje op de website.

WEBSITE

CUSTOMER MAGAZINE

Uitgeverij CCM is uitgever van vakbladen en organisator van congressen.
In de zomer van 2016 zijn wij gestart met de consumenten site wijnenspijs.nl
De site belicht culinair Zuid Limburg. Wat zijn de leuke dingen om te doen? Waar is er een proeverij? Wijnweetjes, lekkere recepten en tips waar je heerlijk kan eten.
Wij zetten restaurants in de spotlight.

Ook hebben wij de route des vins, de Limburgse wijnroute geïntroduceerd. Die langs de wijngaarden in Belgisch en Nederlands Limburg voert.

WEBSITE

GALERIE KUNZST

Galerie voor hedendaagse kunst. Naast de vaste kustenaars, Marian Bonnemayers, Marie-Thérèse Crombag, Marije Engelen, Patrice Delchambre, Ineke Gademan en Ger Koks, biedt de galerie ook de mogelijkheid aan gastkunstenaars hun werk te tonen, hierdoor ontstaat een breed aanbod van o.a. keramiek, schilderkunst, beeldhouwerk, bronswerk en  fotografie. Neem gerust een kijkje op de website

WEBSITE

THEATER LUMIÈRE

Lumière is al bijna veertig jaar een begrip op het gebied van alternatieve filmvertoning in Maastricht. In de laatste jaren zijn de bezoekersaantallen fors gestegen: van 45.000 bezoekers naar meer dan 100.000 bezoekers per jaar. Met deze aantallen is Lumière uitgegroeid tot een geliefde, maar ook te krappe, ontmoetingsplaats. Om de rol in de toekomst nog beter te kunnen vervullen, zijn we verhuisd naar een prachtige nieuwe locatie bij het Bassin.

WEBSITE