Bassin Maastricht | ART, CULTURE & YOGA
413
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-413,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

VORMSTOF

Nergens is de combinatie werken en genieten zo optimaal aanwezig als bij Vormstof. Vormstof maakt o.a. toegepaste producten waarin zij hun ultieme grens in opzoeken en staan voor erfgoedinspiratie porselein Maastricht. Zij hopen dit in stand te houden met workshops, cursussen en demonstraties.

Educatie in hoogwaardig hard porselein. Het materiaal waar Maastricht bekendheid mee verwierf. Co-creatie met vormgevers en betrokkenen. Op een van de mooiste plekjes van Maastricht aan de oude haven. Ontdek Vormstof en neem gerust een kijkje op de website.

WEBSITE

CUSTOMER MAGAZINE

Uitgeverij CCM is uitgever van vakbladen en organisator van congressen.
In de zomer van 2016 zijn wij gestart met de consumenten site wijnenspijs.nl
De site belicht culinair Zuid Limburg. Wat zijn de leuke dingen om te doen? Waar is er een proeverij? Wijnweetjes, lekkere recepten en tips waar je heerlijk kan eten.
Wij zetten restaurants in de spotlight.

Ook hebben wij de route des vins, de Limburgse wijnroute geïntroduceerd. Die langs de wijngaarden in Belgisch en Nederlands Limburg voert.

WEBSITE

THEATER LUMIÈRE

Bij Lumière Cinema zie je de nieuwste arthousefilms, duik je samen met makers in de boeiendste films en documentaires en beleef je nogmaals die ene filmklassieker op het witte doek. Daarnaast kun je in ons sfeervolle Café Restaurant genieten van een uitgebreid 3-gangen-diner, een snelle hap voorafgaand aan de film of borrelen tot in de late uurtjes. Schijnt de zon? Dan is ons aan het water gelegen terras de perfecte plek om van het mooie weer te genieten.

WEBSITE

DE YOGASCHOOL

Aan het Bassin kun je ook terecht voor yogalessen bij De Yogaschool Maastricht. Een kleinschalige yogastudio met ruimte voor persoonlijke aandacht. Hatha yoha en power yoga. Niks zweverigs, Liselotte verzorgt down to earth yogalessen, gespecialiseerd in rugklachten.

Ook organiseert De Yogaschool Maastricht yoga events. Zoals yoga & sloepen, bedrijfsuitjes met yoga, bedrijfsyoga, easy Sundays met yoga en brunch/lunch aan één van de prachtige terrassen van het Bassin.

WEBSITE