Bassin Maastricht | FOOD & DRINKS
405
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-405,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.2.1,paspartu_enabled,menu-animation-underline,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

LES TROIS SEAUX

Zin in een heerlijk visgerecht? Probeer dan Les Trois Seaux eens uit. Deze ontmoetingsplaats voor visliefhebbers is gespecialiseerd in Oesters, Kreeft en Fruits de mer.

Geniet bij Les Trois Seaux van een ongedwongen sfeer en voel je thuis. Dankzij de open keuken kun je live meekijken hoe de koks uw maaltijd voor u bereiden. Kom meer te weten over Les Trois Seaux en bekijk gerust de website.

WEBSITE

GASTROBAR DOCK FIVE

De Gastrobar van Maastricht! Heerlijke kwalitatieve en culinaire gerechten. Ook om te delen. Een informele sfeer. Eerlijk en huisgemaakt. Een lekkere kop koffie, een goed glas wijn of een koud pilsje. Aantrekkelijk geprijsd.

Overdag worden er heerlijke lunchgerechten geserveerd met koffie of met een gezond sapje! ‘s Avonds kun je genieten van heerlijke kwalitatieve gerechten om te delen met vrienden, familie of je gezelschap. Krijg een indruk van Dock Five en bekijk de website.

WEBSITE

BISTRO ALLO ALLO

Genieten in unieke entourage waar niet alleen Maastrichtenaren komen, maar bezoekers uit de hele wereld. Hier worden heerlijke gerechten uit eigen keuken op traditionele wijze bereid onder het motto ‘Met dikke Vlaamse frieten en het feest is weer compleet.’

De Bistro is fijn eenvoudig en heel geschikt voor wie een chic restaurant te opgeprikt is. Je geniet hier van een gastvije en informele service. Neem gerust een kijkje op de website.

WEBSITE

HARBOUR CLUB

Harbour Club Maastricht is een trendy restaurant met een Frans Mediterraans georiënteerde keuken waar er zowel lunch al diner wordt geserveerd.

Voor de inrichting van het restaurant is een beroep gedaan op niemand minder dan Jan des Bouvrie. In de trendy lounge kunnen gasten genieten van de design open haard, een heerlijk drankje en een culinair hapje. Krijg een indruk van de sfeer en neem een kijkje op de website.

WEBSITE

WIENKONTOR BK7

BK7, afkorting van de straatnaam en huisnummer, is een plek waar U naast diverse huiswijnen ook van bijzondere topwijnen kunt genieten, middels het ‘wine-by-the-glass’-concept. Een plek waar U voorafgaand aan een bezoek aan een restaurant uitgebreid kan aperitieven, maar waar U ook na een diner, in een gezellige ambiance bij een goed glas wijn, lekker kunt nagenieten.

Iedere woensdagavond wordt er live jazz muziek gespeeld vanaf 20:30.

WEBSITE